inspecteur-boelens-school
Navigation

Functionaris Gegevensbeschermer

Functionaris Gegevensbeschermer (FG)

Scholen zijn met de invoering van de nieuwe wetgeving per 25 mei 2018 verplicht Functionaris Gegevensbeschermer (FG) aan te wijzen. De aanwijzing van de FG moet worden gemeld bij de Autoriteit persoonsgegevens en moet intern worden gecommuniceerd; De FG heeft een controlerende en adviserende rol. De FG ontwikkelt niet zelf beleid, regelementen en protocollen. De besturen blijven evenwel verantwoordelijk en aansprakelijk voor het IBP.

In Fricilore verband is gekozen om de Lumen Group als FG aan te wijzen. Lumen Group wordt van ieder Bevoegd Gezag dat lid is van de coöperatie Fricolore, dan wel van ieder Bevoegd Gezad dat met toestemming van het bestuur van Fricolore is toegelaten tot deze raamovereenkomst, de Functionaris Gegevensbescherming in de zin van artikel 37 AVG. Deze regeling treedt in werking op 1 januari 2019.

Het is een vereiste vanuit de AVG dat de contactgegevens van de FG breed beschikbaar zijn. Dit voor eventruele vragen, opmerkingen of klachten van betrokkenen die rechtstreeks in contact willen treden met de FG. De FG voor het Docking College (en de JJ Boumanschool en de Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog) is dde heer Stijn Sameel, bereikbaar via het contactfomulier Https://www.lumengroup.nl/contact-fg/

Interne contactgegevens
Heeft u vragen of opmerkingen inzake privacy gerelateerde onderwerpen? neem dan contact op via e-mail gegevensbescherming@dockinga.nl of op telefonisch 0519 229600. Zie hiervoor ook de privacy verklaring.

Document Getekende Regeling

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze school? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 0519 – 531620.

Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers? Ga dan naar de contactpagina voor alle contactgegevens.

Bekijk contactgegevens

Vul in en verstuur