inspecteur-boelens-school
Navigation

Schooljaar 2020-2021 begonnen

Einde vakantie
Het voortgezet onderwijs in het Noorden is deze week weer begonnen dus ook op de Inspecteur Boelensschool. Voor veel mensen is de vakantie anders geweest dan in voorgaande jaren door Corona-maatregelen. Toch lijkt het erop dat leerlingen en docenten van de IBS veel rust en ontspanning hebben genoten er weer zin hebben om te beginnen.

Onderwijs op school
Hoewel de IBS in de maand juni ook al weer fysiek onderwijs aanbood, kijken we toch terug op een bijzonder voorjaar met afstandsonderwijs en alle beperkingen die dat met zich meebracht. We zijn dan ook blij dat de scholen weer volledig open zijn. Hoewel Schiermonnikoog gevrijwaard is geweest van besmettingen blijft waakzaamheid geboden zoals ook uit de persconferentie door de Minister President deed blijken. Ook op de IBS worden de  richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Verder wordt er extra geventileerd in het gebouw.

 

Corina krijgt op twaalf september haar prijs: een set penselen ter waarde van tweehonderd euro. Ook zal haar werk te zien zijn in de expositie in de Kruiskerk en vervolgens bij de ondernemers in Eerbeek.

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze school? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 0519 – 531620.

Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers? Ga dan naar de contactpagina voor alle contactgegevens.

Bekijk contactgegevens

Vul in en verstuur