inspecteur-boelens-school

De nieuwe klas 1

Twee weken geleden zijn we weer begonnen.

Nieuwe leerlingen  op onze school zijn Sabine, Sterre en Joep. Deze klas zal samen met klas 2 les hebben. Dit jaar beginnen we met klas 1 en 2  met leerdoelgericht onderwijs. Dit doen we onder andere met behulp van Magister.me. Het onderwijs zal meer gericht zijn op leerdoelen dan bijvoorbeeld het hoofdstuk uit te krijgen. Je kunt leerdoelen natuurlijk op verschillende manieren onder de knie krijgen, in sommige gevallen zullen leerlingen zelf kunnen bepalen hoe ze een leerdoel gaan leren.

Leerlingen nemen meer zelf het heft in handen, bepalen zelf meer wanneer ze bepaalde dingen gaan doen en zullen ook beter gaan plannen.

Hoe was de eerste week voor klas 1?

Sabine: “De eerste schoolweek was heel leuk, goed gewerkt maar ook veel gekletst in de klas en natuurlijk ook veel muziek geluisterd.”

Sterre: “Ik vond vorige week op school best spannend, maar dat gevoel ging al gauw over… ik vind tot nu toe Nederlands en BV de leukste vakken puur door de methodes.”

Joep: “Mijn eerste week op de Boelensschool was leuker al dan de Basisschool en veel andere vakken dus een keer wat anders leren. Maar ook veel meer huiswerk dus dat vond ik niet zo leuk. En je moet veel meer online doen dat vind ik leuk. Dus een leuke eerste week.”

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze school? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 0519 – 531620.

Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers? Ga dan naar de contactpagina voor alle contactgegevens.

Bekijk contactgegevens

Vul in en verstuur