inspecteur-boelens-school
Navigation

3D printen

Sinds een paar jaar hebben we op de Inspecteur Boelensschool een 3D printer. We gebruiken hem voor de Beeldende Vakken, maar ook bij de andere vakken wordt hij wel gebruikt.

De printer is aangeschaft met subsidie van het Iepen Mienskipsfûns en we hebben het plan om de 3D printer als een soort community-printer te laten gebruiken door alle inwoners van Schiermonnikoog. (Voor wie geïnteresseerd is…)

Om de 3D printer te introduceren bieden we voor wie het wil een workshop aan waarin je kennis maakt met de printer, iets kleins en eenvoudigs ontwerpt en dat uitprint. Wanner je de workshop hebt gevolgd mag je daarna zelfstandig gebruik maken van de printer tegen gebruikskosten. We doen de workshops op school, op dinsdagmiddagen. Het is het handigst om met kleine groepjes te werken aangezien het uitprinten nogal lang kan duren. Het enige dat je nodig hebt is een USB stick en een laptop, maar op school hebben we eventueel ook computers.

De workshop is gratis!

Wanneer je gebruik wilt maken van de 3D printer nadat je de workshop hebt gevolgd kun je op maandagen en dinsdagen terecht. Mail dan van tevoren even, zodat je weet of de printer bezet is of niet.

 

Voor meer informatie of opgave mail  je naar Corina Blom:

c.blom@boelensschool.nl

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze school? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 0519 – 531620.

Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers? Ga dan naar de contactpagina voor alle contactgegevens.

Bekijk contactgegevens

Vul in en verstuur